Micro$oft Office XP ir vismaz divi caurumi

Marta beigās parādījās informācija par to, ka Micro$fot Office XP ir divi jauki caurumiņi kurus var mierīgi izmantot, lai darītu sliktas lietas. Par to, ka Outlook ir problēmas vairs nemaz nesāku satraukties, jo šo jauko email klientu var lāpīt vai nelāpīt tāpat labuma nebūs. Savukārt Office ir tas, ko lieto praktiski visi, kas sēž Windowsā. Neatkarīgi no tā, kādu email klientu lieto. Pirms pirmā aprīļa par to nerakstīju, jo bija sportiska interese par to, kurā vietā šī informācija parādīsies. Un arī parādījās – nepagāja ne nedēļa, ka jau var lasīt iekš ZIT.

Bet no oriģinālā avota jau vienmēr labāk lasīt. Kārtējo reizi šos caurumus atrada Georgi Guninski. Kā es smējos par viņa piedāvāto varianto, lai apietu šos caurumus, citēju:
“The solution is to get a real mail client and office applications.”
Ja ar email klientu viss ir skaidrs, tad ar ofisa aplikācījām būs grūtāk, jo sakarīgu aplikāciju man liekas, ka ir maz…

5 thoughts on “Micro$oft Office XP ir vismaz divi caurumi

  1. kaklz

    nu me piemeeram lieto 602 free office paketi .. aiznjem vismaz 10 vai pat 20 reizes mazaak vietas, iespeejas vajadziigaas ir, neko vairaak arii nevaig ..

    Atbildēt
  2. Krasts

    Man patiik ZIT ieteikums izdzeest exceli no cietnna, nu tiessaam ljoti progresiivi, ja es veel 200 LVL pa to office vareetu buut samaksaajis.

    Atbildēt
  3. sers Henrijs

    Ha! Var jau lietot Star Office, bet kā teica Godmanis, BET. Tiešām, Star Office (SO) saprot Microsoft Office (MO) dokumentus, taču tikai tad, ja tie ir “plain text”, t.i., bez speciālas formatēšanas (visādi bullets, bold, color utt.). + vēl. SO ir lietas, kas ir krutākas, nekā MO un otrādi. Principā SO nav slikta alternatīva, tikai pierašanas vaina (it īpaši “Calc” – tipa “Excel”) un konvertācijas gļuki. Jo sevišķi SO man patika, ka no jebkuras SO vietas var doties interneta plašumos 🙂

    Atbildēt
  4. goetz

    busim beidzot godigi;) – 95% juzeriem no ofisa vajag only word&excel. i nefiga nevaru saprast nepartrauktas bla-bla par tiem monstriem – m$office vai sunjoffice. pats lietoju 602suite no ta bernibas un visas kantora tejkannas pieradinaju – nu nekadu problemu! un m$ saprot un 14mB tikai prasa, blin, par ko drachka?! m$ sux. chainiki sux. sun, adobe, erikson, peguot, bsa, rd, mcdonalds, britney, avp, cola, sapnju sala, ulead, bojars un schumahers – visi sux!

    Atbildēt
  5. ulzha

    602 kachaa, gandriiz ljoti labi konvertee uzno M$, tikai leenaak straadaa un lielaakiem dokjiem nesameeriigi lielus failus taisa. Teejkanna vareetu disketee nedabuut 😛

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *