vergs.apollo.lv – jauns Latvijas DC Hubs

Laikam jau Direct Connect kustība Latvijā pieņem arvien lielākus apgriezienus. Noisex informēja, ka ir atvēris jaunu DC Hubu Latvijā.
Huba adrese:
vergs.apollo.lv

Vēlu veiksmi 😉

**********************************************
Welcome to Vergs.Apollo.lv DC HUB!!!
**********************************************

* Vergs Apollo.lv lietotaju noteikumi *

min. share = 3 Gb ar reaalu saturu; min. slots = 3 !!!

HUBA admins: Noisex [noisex@apollo.lv]
************************************************
Rule # 1. Nedriikst shaaret beernu porno, instaleetas programmas (program files folderi,windows folderi;), aprautus failus, vienu un to pashu vairaakas reizes, shaarei jaabuut reaalai.
Rule # 2. Neprasi privileegijas….Tas neliecina par tevi neko labu. Kad buus vajadziiba pashi tevi atradiisim
Rule # 3. Pirms uzdodat jautaajumu par kaada softa vajadziibu, pamekleejiet to ar mekleetaaju
Rule #.4. Aizliegts userim dubleet huba mass messages un botus
Rule # 5. Chataa un apziimeejumos nedriikst lietot rupjiibas un izmantot kirilicas rakstiibu.
Rule # 6. Neuzplijies adminiem ar mazsvariigiem jautaajumiem, nekritizee un neprasi paskaidrojumus par to vai citu OPu darbiibu
Rule # 7. Sava vaarda priekshaa nav atljauta nekaadu simbolu (ziimju) ievietoshana, iznjemot usera valsts apziimeejumu [LV] shaadaas iekavaas
Rule # 8. Sekot liidz sava klienta staavoklim useru sarakstaa, lai neparaadiitos divi savi absoluuti vienaadi (dublikats)
Rule # 9. Jaabuut noraadiitam savam piesleeguma veidam
Rule # 10. Pie ienaakshanas hubaa izlasiet izlecoshajos logos ierakstiito instrukciju

DCHUB Admin Noisex

22 thoughts on “vergs.apollo.lv – jauns Latvijas DC Hubs

  1. kaaposc

    tik tieshaam viss buutu ok, ja es vareetu kaut kaadaa veidaa piesleegties… ir firewall, ir uzlikc, lai connect pasiivi, bet figa vien sanaak. ;-/ enii ideas?

    Atbildēt
  2. 2 Tigers

    a nah tev proxy ja itas hubz ir LV? tipa hubaa Alfa esot 1 usez no Danijaz, un veel kaukada AnnA tur regojaz..a bit piesarciiba un viss r0x!

    Atbildēt
  3. Benvenuto

    superiiga anglju valoda noisex lapaa:
    Please vote in pool, cause from this will depends what you will can to download in future.
    kewl

    Atbildēt
  4. MaxDam

    kaada jeega veelvienu DC hubu biidiit? Vietas Alfaa un Omegaa ir pietiekami. Veel bija kautkaads treshais, kursh kaadas paaris dienas pastraadaaju un nomira dabiigaa naavee. Domaajams ka arii shamo piemeklees liidziigas beigas

    Atbildēt
  5. Sarky

    LV Alfa – 62.85.47.109:411 3GB / 3 Sloti. LV Omega – 158.148.223.235:411 500MB / 2 Sloti | Xtreme HUB by Jancuks – 217.199.107.192:411

    Atbildēt
  6. Outlaw

    neredzu jeegu veel vienam hubam jo principaa vieni un tie pashi ppli visos hubos seezh 🙂 vismaz alfa un omega atshkjiraas peec shaares un slotu daudzuma bet shitam pat noteikumi no alfas nokopeeti 🙂

    Atbildēt
  7. Dreef

    Njaa. Cilveeki laikam pirmo reizi redz DC. Es piemeeram tur visu dienu noseedeeju un taa arii pie vajadziigaas lietas netiku. Pie tam taas filmas un progas, kas tur ir, man paraadaas jau daudz agraak, jo lietoju edonkey un velku to no aarzemeem. Piemeeram shobriid ir iznaacis Might & Magic 9 vai arii Final Fantasy 8, vai veel kaadas labas lietas, ko tajos hubos veel kaadu laiku nedabuusi. Taapat arii specifiskas filmas tur nevar dabuut vai arii softu. Kaut vai to pashu DivX5 tur ilgi nevareeja dabuut. Pie tam veel gruutaaak ir tur kaut ko dabuut, ja seedi aiz firewall pasiivajaa modee. Vieniigais to DC eerti ir lietot, kad aarzemes nav free un aatri vajaga kaut ko dabuut, kas visiem jau ir. Ir arii edonkey serveris Latvijaa, par ko izlasiit var edonkey.yo.lv, tikai tur ir pilns ar aarzemniekiem, kaut gan daudzi ir arii Latvieshi. Man piemeeram nav probleemu jaunaako progu, speeli vai filmu atvilkt divaas dienaas uz HDSL, jo esmu pieshaavies un taa lieta iet. Bet tie kas nogriezh sev izejosho trafiku, tie arii pashi vainiigi. Tipa tas samazina arii vinju ienaakosho. Bet tie daudzie DC hubi tieshaam nav labi. Labak visiem vienaa seedeet, jo tad vieglaak var atrast to ko vajaga.

    Atbildēt
  8. Zigurds

    Taa nu gluzji nav Dreef. Ja tu esi hubaa un reizee arii no aarzemeem, kaut vai ar Donkey, atvelc kaadu jaunu progu un to noshaaro tad arii hubaa buus. Te jau ir taa lieta , ka daudzi nevar atljauties to trafiku un gaida uz tiem kas var.Bet ja katrs atstaas tikai sev, nedaliisies ne ar vienu, tad protams varees teikt ka taas filmas un progas, kas tur ir, man paraadaas jau daudz agraak.

    Atbildēt
  9. coolynx

    Zigurds: bet ja tu sēdi uz hdsl, tad tev pie kājas no kurienes vilkt, bet nošārēt tāpat nav jēgas, jo ātruma ta nav…

    Atbildēt
  10. Raimonds

    JAUNS HUBS Latvijaa RaimixDream Adrese: raimixdream.no-ip.com Ja ir veeleesjanaas apmekleet sjo hubu buusiet laipni gaidiiti. Ieksjaa laizjam tikai Latvijas IP adreses. Minimaalaa shaare – 1 GB , min upload slotu skaits – 3. Pagaidaam veel starta variants, bet cereesim ka pastaavees arii ilgaak. Cereesim ka buus jauni useri, ne tikai visi tie kuri jau seezj citos hubos. Savaadaak buus visi hubi ar vienaadiem useriem , kas nebuus vairs tik interesanti.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *