FlashGet v1.2 Final

FlashGet Ir iznākusi fināla versija FlashGet 1.2 1,26Mb. Jāatzīmē, ka oficiālajā saitā klusums, pat trakāk nekā klusums, jo saits vispār neeksistē. Aizejam uz flashget vai amazesoft un redzam šo skaisto uzrakstu:

No web site is configured at this address.

Laikam jau visa lielā masa grib *kačāt*.
Atļāvos pārdēvēt failu, lai meklētājboti neindeksē manu saitu kā spoguli, ja noindeksēs ar nekas, jo tagad fails saucas savādāk 😉

NEW on version 1.2 Final

* FlashGet is shareware now, not include any ad system
* ShareURL.com–mirror service for FlashGet
* Support Skin
* Get additional/update language pack automatic
* support switch focus when press TAB key
* New toolbar icon
* improve FlashGet IE bar
* Number of retries of Site Explorer
* some small changes
* general fixes

2 thoughts on “FlashGet v1.2 Final

  1. Dreef

    Nee nu baigi forshi. Vakar kaa reizi paarinstaleeju kaarteejo reizi OS 😉 un mekleeju jaunaako versiju (tobish 1.2betu), bet vinju saits bija atliecies. Naacaas no viena cita nolaadeet. Kaa var tikt pie taadaam programmaam, ja web lapa nemaz nav atveerusies ;-). Pie tam nogaaza arii macromedia lapu deelj 6-taa flasha. Domaaju ka, ja buus Photoshop7 testa versija, tad adobes serveri(-us) arii nogaaziis ;-). Ja katru gadu interneta lietotaaju skaits palielinaas divas reizes, tad serveru/datu caurlaidiibas utt. jauda nepalielinaas tieshi proporcionaali. Skumji, bet fakts, jo dazhi zhivagjori uz to dziivo un var tureet to visu savaas rokaas ik pa laikam pievelkot grozhus un dikteejot savus noteikumus … Taalu nav jaamklee – kaut vai LTK ;-). Ui atkal saspamoju un galvenais saaku par vienu teemu un sliidoshi paareju uz citu ;-). Taa iet, ka agri (no riita) iet guleet ;-).

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *