TVNET jaunās reklāmas

Delfi te lielījās ar jaunām reklāmām, kas ievietotas rakstos. TVNET arī ir ticis pie jaunas reklāmas. Reklāmai tika atvēlēts diezgan liels laukums, bet pati reklāmiņa bija maza, kas no tā visa sanāca var skatīties šeit TVNET reklāma.
Iesūtīja Storms.

8 thoughts on “TVNET jaunās reklāmas

  1. coolynx

    Videokarte noteikti nevar gļučīt konkrētā HTML dokumentā noteiktā ailē. Es arī esmu novērojis līdzīgas jautrības augšējā joslā, kur atrodas baneri. Ja nocērt skriptus, tad rezultātā redz visus banerus gan tos, kurus nevajadzētu rādīt, gan arī tos, kas parādās pie parametra.
    Šādu gļuku var izsaukt arī teiksim datora pārslodze un IE gļukošana, kad nepietiek vietas uz diska vai sāk kārties viss pasākums, lai gan šoreiz es nezinu vai tā ir, bet tas arī nav izslēgts…

    Atbildēt
  2. JG

    Tvnets vispār nevāji gļuko pēdējās dienas – pilns ar visādiem erroriem. Tad vel tie besīgie flash baneri, kurus nevar atvērt jaunā logā

    Atbildēt
  3. Belash

    OOHO skatos ka kads veel lieto winxp… nu zin tam cilvekam gan ir stingri nervi. Kaa kaut ko tadu var izturet es nezunu. KAtru menesi japarinstale lai nebuutu gljuku un nekartos nost patsno sevis. Ja uzskatat, ka esmu debbils ka publiceju tadu sviestu – tad paprasat pasham lietotajam un vinsh jums pateiks to pashu.

    Atbildēt
  4. laacz 2 Belash

    Es WinXP lietoju jau vairaakus meeneshus. Ne reizi neemsu paarinctaleejis. Straadaa aizvien veel labi:) Tas taa – nevaig spriest peec savas pieredzes par kaut ko. Vaig painceeties par citu domaam un pieredzi ariidzan.

    Atbildēt
  5. Storms

    Nu XP es arii lietoju vairaakus meeneshus. Ir protams gljuki, bet daudz kas atkariigs no taa kaadaam vajadziibaam tas tiek lietots. Katraa zinjaa PAGAIDAAM Win2k IMHO ir labaak lietot, XP veel nedaudz “jaapaaugas”.
    Par TVNET. Taa vien shkjiet ka tieshaam probleema ir (joprojaam) klienta galaa. Man nav Macromedia Flash, bet tur tai plekjii ir paredzeets flash banneris. Tikai shovakar iedomaajos paskatiities kas tad taa iisti ir par bildi kura tik nezheeliigi sakropljota paraadaas – http://www.tvnet.lv/images/banners/macromedia.gif . Tad vaitadnu tieshaam kautko cilveeciigaaku nevareeja izdomaat kaa banneri aizvietot izkjeemojot sho tik izteiksmiigo un saprotamo bildiiti? 🙂

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *