Hackers.lv ticis pie jauna dzinēja

Ielīdu hackers.lv un uzzināju, ka tur tagad griežas jauns dzinējs. Pie tam arī dizains nedaudz pamainījies. Jāatzīst, ka saits joprojām ir melnos toņos un teksti knapi salasāmi, bet tas ir pārejoši. Arī man pirms pāris gadiem patika melnā krāsa un visas lietas. Tad palasīju gudrus rakstus padomāju par dzīvi un sapratu, ka labāk būs taisīt salasāmas lapas 🙂 Toreiz gan man pašam šķita, ka tas ir baigi kruta un grūti bija saprast, ka ar *vāju* monitoru manā lapā nav ko darīt. Pēc kāda gada rakņājoties par saviem arhīviem uzdūros uz savu *melno* lapu un tā kā man monitors bija nedaudz saniķojies un rādīja visu nedaudz tumšāk nekā vajadzēja, tad es redzēju savu lapu jau citā izskatā. Šobrīd par savu monitoru nevaru sūdzēties, bet, tomēr daudzas *tumšās* lapas liek man sasprindzināt redz, lai kaut ko salasītu tajās. Bet kā jau iepriekš minēju, tad tas ir īslaicīgs periods un šajā periodā ir grūti izprast citu viedokli. Un vispār es aizvēršos, jo pieturēšos pie principa, ja nepatīk neskaties 🙂

4 thoughts on “Hackers.lv ticis pie jauna dzinēja

  1. Sarky

    Jaa- shaads noformeejums – taa ir pirmaa vieta, kur var paarbaudiit monnitora kvalitaati. Kaa vecaaks vai “slimaaks”, taa salasiit gruuti/neiespeejami. :+)

    Atbildēt
  2. microns

    Tas hackers.lv taads mazu beernu darinaajums vien ir. Briizhiem pat nav saprotams, kaapeec uztaisiits tik skaniigs nosaukums. Pods un Cietnis ir labaaki.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *