mIRC atslēgas ģenerators made in Latvia

0x400 atsūtīja pašgatavotu atslēgas ģeneratoru priekš mIRC5.6, lai gan šķiet, ka tam vajadzētu strādāt arī uz jaunākām versijām.
mIRC5.x keygen 15Kb.
Kā jau sapratāt, tad šie faili tiek piedāvāti tikai izglītojošiem mērķiem un visi, kas vēlējās šo programmu iegādāsies legāli.
Tas ir viņa pirmais atslēgas ģenerators, kas uzkodēts Pascal programmēšanas valodā tepat Latvijā. Izejas kodi arī tiek pievienoti.

12 thoughts on “mIRC atslēgas ģenerators made in Latvia

  1. Valts

    Nu vai ziniet… mIRC 5.6 keygen tutorialji ir SEN jau uzrakstiiti, nez kuraa vietaa ir taa ruleeshana? Crackot jamo arii nav maaksla – 1 jz japamaina uz jnz…
    best regards.

    Atbildēt
  2. K

    iisteniibaa tur jaamaina 2 jumpi – viens pie reg key paarbaudes, otrs kad key tiek paarbaudiits mircu palaizhot.
    bet nekaada dizhaa maaksla protams nav. tikai njem un raksti. vai ne?

    Atbildēt
  3. JAni5

    Eu offtopic bishku bet vai nevareetu sagudrot kaadu apraxtinju par php nuke vai php post vai kaadu akariigaaku variantu lai padariitu iespeejamu laboshanu no brousera.. kaut vai tikai textu uzmeshanu vai tabulu vaidoshanu…

    Atbildēt
  4. coolynx

    Valts: ar pirkstiem jau visi mēs mākam vicināt…
    Vajag vienkārši darīt!
    JAni5: priekš PHPnukēm ir iztaisīti WYSIWYG editori, kas piedāvā elementāru jaunumu pievienošanu draudzīgā vidē. Ir arī atsevišķi šādi editori kurus var piešķilt pie attiecīga portāla dzinēja.

    Atbildēt
  5. Valts

    coolynx: nu bet protams 😛 Kaa tur cita acii skabargu redz… utml. 😉 Bet reali vareeja jau buut teiksim svaigajam 6.0 mIRCam tad vareetu teikt ka pacenties cilveex 🙂
    best regards.

    Atbildēt
  6. vieZ

    mjaa e´s nopumpeeju mirc 6.0 un tad atcereejos ka podaa bija kautkas raxtiic par generatoru mircam… atnaacu , apskatijos bet tas piektajam mircam… 😉 zheel bet tai pashaa laika prieks ka letiji kautko njemaas! ;)))

    Atbildēt
  7. coolynx

    Nu būs jums arī zālītes, ja ne no vietējiem meistariem, tad izrakšu netā. Lai gan viens solījās uztaisīt kaut ko interesantu. Bik jāpagaida.

    Atbildēt
  8. m|sc

    Es varu tikai piebalsot visiem tiem, kuri jau breeca, ka shitais keygens, jau aprakstiits 101 tutoriaali, un taapeec nav nekaada lielaa maaksla iepeistot kodu un nokompileet, pietam veel versijai 5.6 kas jau sen ir novecojusi. Taa luuk 😉

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *