NEXT 2 ir izgājis tautās

Atļāvos iegādāties otro žurnāla “NEXT” numuru…
Pagaidām neko nevaru pateikt, jo esmu to tikai pāršķirstījis, bet atnākot uz darbu jau noklausījos pirmos komentārus.
NEXT 5.lpp.
“… ADM ražotajiem procesoriem Athlon un Duron …”
Pat ezim skaidrs, ka tā ir drukas kļūmīte, bet BatesADM tas noteikti glaimotu, jo ar viņu ražotajiem procesoriem strādā vai puse pasaules datoru. 🙂
Man šoreiz patika žurnālā ieturētais stils un vizuālais noformējums. Protams arī tabuliņas ar tehniskiem parametriem, kas parādījās pie attiecīgā *dzelža*…

6 thoughts on “NEXT 2 ir izgājis tautās

  1. misame

    Nu, nav jau nemaz ne vainas NEXTam. Spriezhot peec rakstiishanas stila, driizaak domaats advanceetam laamem (aka poweruserim), nevis cilveekam, kas ceert zivi saakot ar mashiinkodiem 🙂 +veel briizhiem gruuti ir saprast, kas tad iisti ir domaats… runaajam nepaartraukti par “dzinjiem” utt… nu, labi. laikam jau tas stils to prasa. Lai gan – ja tajaa pashaa lappusee sastopams vaards “tūnings”, kaapeec tad lai nebuutu arii “haards”, “cietnis” vai kaut kas taads?

    Atbildēt
  2. Anonīmais

    nu taads amatierisms dizgan liels, starp citu peddeejaa lapaa ir jaizpilda anketa un jaizsuuta lai ieguutu naakamos divus par velti Par velti jau var arii palasiit ja gluzi nav ko dariit

    Atbildēt
  3. Smoll

    Nu nezinu, labaaks kaa pirmais shamais numurs protams ir, bet dazhi raxti (visus gan veel nepaspeeju izlasiit) mani sajuusminaaja. Piemeeram raxts kaa izdzeest TMP failus no Win/temp. Perfekti!!! Sen taa nebiju smeejies. Var jau buut ka kaadam ir vajadziigi arii taadi raxti, bet rodas iespaids ka dazhreiz tomeer viniem nava skaidrs par ko vinji raxta. Par tiem 2 nr. na haljavu Anoniimajam pilniigi piekriitu.

    Atbildēt
  4. Andron Mc

    Taax, nu es te nedaudz skaidriibu gribeetu ieviest. To: Misame. NEXT nau domaats nekaadiem useriem. Tas ir sviests un nepatiesas informaacija avots. To: Smoll. Es teu pilniigi piekriitu…nu gandriiz.
    Atveeru es to suuda zhurnaalu taa pavirshi un jau ieraudziju kaukaadu nepatiesu muldeeshanu par datora optimizaaciju vai ko tur. NEXT ir debiilju zhuraanls debiiljiem, taadu saukli vinji vareetu likt… pillns ar nepatiesu infu un gramatiskaam kljudaam. Tie lohi pat nemaak Spellchekeri lietot.
    Andron Mc

    Atbildēt
  5. Storms

    Nu zhurnaalam protams ka nav ne vainas, bet pirmie kuceeni tikuntaa jaasliicina, savaadaak 7 peedas zem kjiilja neredzeet kaa savas ausis. :))) Aiz kam kritikai ir jaabuut. Piekam pietiekoshi skarbai lai taa speetu ietekmeet pat brunjurupuci. Aiz kam domaaju ka zhurnaala autori kritiku njems veeraa (manupraat jau ir njeemushi veeraa) un zhurnaals taps aizvien labaaks.
    P.S. – A ko man ar tiem 2 free Nr dariit ja esmu parakstiijies uz visu gadu jau? :

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *