Arestēts hakeris – miljonārs Kimble

Kimble Webplanet.ru izlasīju, ka slavenais hakeris – miljonārs ar segvārdu Kimble (visi tak atceras viņa slaveno saitu kimble.org ) jeb īstajā vārdā Kim Shmitz ir arestēts kaut kur tālajā Taizemē. Šim nedaudz nepaveicās, jo viņš nepaspēja realizēt savu nodomu izdarīt pašnāvību kurai vajadzēja notikt vakar pie tam tas pasākums būtu redzams internetā. Vai nav sviestā sagājis?
Uztaisījis sev virtuālo pieminekli ar reklāmas rakstu un laiku, kas skaita līdz liktenīgajam brīdim, kad Kimble pārietu citā pasaulē.

RIP Kimble

Es viņu manīju toreiz, kad amerikā nošķīla tās ēkas un IRCā tika izveidoti vairāki kanāli par tēmu World Trade Center, un drīzumā parādījās jauna hakeru apvienība YIHAT (Young Intelligent Hackers Against Terror) kuras mērķis bija izsekot teroristu virtuālos ceļus un iztukšot viņu banku rēķinus. 🙂 Reāli gan viņi tikai lielījās ar gailīšiem un lauza saitus šo cēlo mērķu aizsegā. Arī misters dižais hakeris Kimble bija šajos kanālos, kur ar visu varu reklamēja savu kompāniju kimbleinvest. Radās tāda kā pašpārliecināta spamera tēls. Nav brīnums, ka tagad viņu tur aizdomās investoru krāpšanā. Domāju, ka triks ar pašnāvību arī bija ar domu, lai uztaisītu skandālu un piesaistītu uzmanību. Nē nu var jau būt, ka viņš tiešām sagāja sviestā, jo grūti, tomēr izdzīvot ar 200 citroniem 🙂

4 thoughts on “Arestēts hakeris – miljonārs Kimble

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *