Kāds pēc tavām domām izskatās Pods.lv logotips?

Sakarā ar sava saita domēna vārdu agrāk biju saņēmis pāris emailus ar pārmetumiem, ka tas rada nepareizas asociācijas. Principā jau pods nav nekas slikts, jo izdzirdot vārdu medus pods mums saskrien siekalas mutē, jo nostrādā refleksi 🙂 Var arī teiksim gudrību pods vai zinību pods. Vai varbūt caurs pods, un kā ar māla pods? Nu un, protams, ka galvenā asociācija, kas visiem uz mēles grozās, bet izspļaut atļaujās tikai daži – tualetes pods.
Nu un kam pēc tavām domām, tad īsti jābūt attēlotam uz logotipa, kas apzīmētu Pods.lv *seju*.
Spamojam komentāros…

12 thoughts on “Kāds pēc tavām domām izskatās Pods.lv logotips?

  1. Wiseguy

    Viennozīmīgi klozetpods, bez variantiem. Kaut kādusa meduspodus var likt Vinnija mājaslapā, nevis šeitan te. Varētu būt tāds riktīgs porcelāna tronis, moška pat kādu datorfreaku uz tā poda uzkabināt, es varētu būt prototips.:)

    Atbildēt
  2. Gremlins

    Atcerejos teicienu – ir tris naves veidi – kad tev apstajas sirds, kad apstajas smadzes, tresais kad tevi atsledz no tikla. So visu varetu parfrazet un tresaja likt ieksa kad tevi atsledz no poda . Logo klozetpods pieslegts datortiklam.

    Atbildēt
  3. Taapat vien

    Nu ko, ja spams, tad spams.
    Domāju, ka logo jābūt līdzīgam kaut kam šitādam: Cilvēks, kas nežēlīgi kliedz, ir ģērbies uzvalkā (skat. juristus) un izskatās šausmīgi gudrs (atribūti: brilles un portfelis izstiepts vienā rokā augšup), tiek rauts iekšā parastā tualetes podā. Blakus stāv saita veidotājs un tā ļaundabīgi smaida.
    Hmmm, varbūt portfeļa vietā var būt PDA (jo saits ir par un ap IT), uz kura pēdējā brīdī tiek rakstīts pēdējais emails vai testaments.
    Kāpēc tieši tā? Šķiet, ka kaut kur saita veidotājs bija rakstījis par nolaišanu podā, kas nepārprotami asociējas ar klozetpodu un neko citu, vai ne?

    Atbildēt
  4. Zupa

    Labaak juristam uzlikt kiborga handsfree (jaunajiem Eerika deela telefoniem ir taads handsfree bez vadiem, iet ar zilajiem zobiem), tam veel taada zalja diodite spiid pie mikrafona. Vienaa rokaa PDA, otraa atveerts ljaptops.

    Atbildēt
  5. Jar-Jar

    Mjaa… vai arii tas cilveeks vareetu driizaak buut kaads liiks un piedzeeries koders/admins kura muuzha 🙂 darbu nolaizh podaa kopaa ar vinju, bet laptops un bluetooth vai kaukas tml. ir 101% nepiecieshams. Un logiski ka tualetes pods 🙂

    Atbildēt
  6. tows

    varbuut vareetu buuts sausaa atteja?
    durtinjas valjaa lai redz kas laaciitim veederaa (lai podu vareetu saskatiit 🙂
    man pasham patika doma par pisuaaru 🙂

    Atbildēt
  7. Mjaa

    viennoziimigi jaabuut podam uz kura seezz 1 men ar notbuku uz celliem-tipa lasiidams.Atrodoties cilveekam (buudinjaa)vinnsh var savaakties ar savaam domaam,palasiit aviiziiti,galugalaa pachaatot innetaa. :)))

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *