Mājas komplekts tas ir kā?

Pēdējā laikā man gāja diezgan raibi ar Mājas komplektu 2 jeb “uzlaboto” Mājas DSL versiju. Praktiski kopš esmu kļuvis par laimīgo mājas komplekta īpašnieku man interneta pieslēguma kvalitāte ir pasliktinājusies. Tas, ko es agrāk rakstīju par to statisko IP adrešu ierakstīšanu un rullēšanu, vairs nestrādā, jo tagad, ja kaut kas nobrūk, tad tur vairs nekas nelīdz.

Bet man nobeidzās tā, ka dsl kaste sāka histēriski mirgot un haotiski apmētāt DHCP serveri ar neķītrām paketēm, uz ko man Apollo palīdzības dienestā sabrauca augumā, ka man tur ir vīrusu mītne. Pēc draudzīgas sarunas un datora izslēgšanas, tajā galā laikam beidzot man noticēja, jo dsl kastītē vīrusi nemēdz dzīvot. Beidzās viss ar to, ka man iedeva smuku melnu kastīti, kas tagad strādā uz nebēdu.

Saistībā ar mājas komplektu man ir divējādas sajūtas – katru reizi, kad es piezvanu uz palīdzības dienestu, es sajūtos svarīgs, jo par mani rūpējās kā par biezo klientu. Klientu serviss ir jūtami uzlabojies. Pēc šādas attieksmes man pat balss neceļās viņiem augumā sabraukt, kad internets neiet. Bet no otras puses, viņiem tas mājas komplektu bums ir vēl trakāks nekā savulaik, kad pirmo reizi pavēra slūžas vaļā dslam – ātrums brīžiem ir šausmīgs. Gan ārzemes, gan Latvija klibo.

Sitiet mani nost, bet es godīgi nesaprotu – kā viņi taisās piedāvāt kvalitatīvu televīziju vai datu pārraidi, ja pat 5mbps nespēj nodrošināt?

One thought on “Mājas komplekts tas ir kā?

  1. Atbalss: Mājas DSL rullē » Pods.lv - Latvijas interneta pods

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *