Kā uzlikt visus jauninājumus apejot Windows Genuine Advantage

LongT iemeta vēl vienu rakstiņu, kurā ir detalizēta pamācība par to kā uz sava licencētā Windows XP uzlikt pilnīgi visus jauninājumus un labojumus, bet tajā pašā laikā apiet Windows Genuine Advantage.

If you’re a legitimate Microsoft customer, you can download and install all the Windows updates you need without running Windows Genuine Advantage (WGA) and exposing yourself to the false positives it’s become known for.

Lai arī es esmu legālu Windows XP īpašnieks, tomēr es vēl neesmu saskāries ar to šausmnoni WGA. Laikam neesmu nevienā no jauninājumiem to apstiprinājis.

19 thoughts on “Kā uzlikt visus jauninājumus apejot Windows Genuine Advantage

  1. karuuzo

    A ko tas sū dara? Tā kā man ar ir legāls, es īpaši nesatraucos par viņu, bet kāda viņam jēga, izņemot to, ka parāda linku uz M$ saitu, tā arī nesapratu 😀

    Ja pareizi atceros, viņu var vienkārši noinstalēt, vai izdzēst 🙂

    m

    Atbildēt
  2. Amis

    Kāpēc jāapiet? Legālam jau tas neko ļaunu nedara. Ja joprojām negribas, tad jāvelk un ar rociņu jāinstalē. Iesaku tādā gadījumā atjauninājumus lejupielādēt ar šajā linkā piedāvāto programmiņu: http://www.windowsupdatesdownloader.com/
    Tur arī varēs izvēlēties. Būs iekļauts arī WGA apdeits :), kuru vari izvēlēties nelikt. Lieki piebilst, ka tādā gadījumā Automatic Updates ir jāizslēdz, jo tiks vnm pieprasīts uzlikt to WGA štruntiņu! Nu nez – man viņš lieki netraucē. Gaumes lieta? – Varbūt. Čakars bez tā WGA, jāseko apdeitiem līdzi pašam vienmēr.

    Atbildēt
  3. Pipuks

    Cilvēks raksa – dēļ “false positives” ar ko tiek domāts par pirātiem nosauktie nepirāti. Lai gan tas lielākoties tiek pieminēts lai izvairītos no tā, ka MS pieprasa dzēst informāciju jo šoreiz palīdzība tiek sniegta legāliem Windows XP lietotājiem. 🙂

    Atbildēt
  4. vot

    tur aprakstiita vieglakaa un zinaamaakaa metode 🙂
    ka rikoties ja iet uz windows update lapu ? jo tur bez WGA talaak nelaizh 😛

    Atbildēt
  5. archy

    http://windizupdate.com/
    šeit ar var uzlikt jauninājumus ir pat ff extensions peejams 🙂 jau kādus gadus 4 toč šis serviss strādā 🙂

    Atbildēt
  6. Pipuks

    japets, no savas pieredzes saku – Microsoft klientu atbalsts nav tas spīdošākais, it sevišķi Latvijā. Ir bijuši gadījumi kad zvanu un jautāju diezgan vienkāršas lietas (vismaz man tā šķiet) par produktiem, uz kuriem konkrētas atbildes uzreiz nespēj sniegt, bet no vēlāk atsūtītā e-pasta izlobīt kaut ko ir grūtāk nekā no kaimiņu runča murrāšanas. Citos gadījumos vienkārši pasaka – tas tā ir un tur neko padarīt nevar. Lieto “AS IS” vai nelieto nemaz.

    Atbildēt
  7. JurKa

    #9 apskaties, kad peedeejo reizi ir atjauninaats tas saits. vinjsh principaa vairs nedarbojas, cik papeetiiju, izbeidzaas kaa kaut kaada uznjeemuma papildus prasmju projekts. man raada tikai 1 pieejamu apdeitu, lai arii reaali ir jaabuut kaadiem 98 critical, paareejiem optional.

    #3 tam tuulim ir tikai 1(!) ljoti liela probleema, nevar noraadiit, ka peec downloada, lai automaataa visu to apdeitu kaudzi instalee. riebjas liist dokumentu mapee un klikaat visus peec kaartas, un ziileet…

    Atbildēt
  8. Arnolds

    Vai vistai ir kāds šāds labs veids kā apdeitus likt? Man sākotnēji normāla pirātiskā instalācija vienā mirklī sāka lamāties. Cik skatījos – neviens no pieejamajiem hackiem nestrādā.

    Atbildēt
  9. šaubīgais

    Windows Update var aizstāt ar http://www.autopatcher.com/
    tas ir atdzimis jaunā kvalitātē un ļauj izvēlēties, ko uzstādīt!

    Atbildēt
  10. faq

    Uzliekam “download updates, let me install later” vai ko tādu. Paņemam custom, novācam WGA, šams paprasa vai vēl piesieties par to apdeitu, un līdz nākamajam WGA apeitam dzivojam kautvai ar automātiskajiem apdeitiem. Un, WGA 2007 gada removeris vēlarvien lieliski strādā. IMO, tas ir kautkā tupi cīnīties par bezmazvai 10 gadu veca OS piratizēšanu. OSS jūzeri runā par nedēļu veciem pačiem, versij;am, kuras tiek mainītas reizi ~ pusgadā, M$ fanboyi vainu sēž uz dekādi veca, puslāpīta softa, vai j;usmo par totālu, divus gadus vecu brāķi.

    Atbildēt
  11. Specs

    Ir vēl vienkāršāks variants, ja trojānis(WGA) installation wizard jau ir uzlicies, tad atliek to tikai izņemt no scheduled tasks un vairāk pie startēšanas nerādīsies. Ja grib pavisam tikt vaļā tad links uz “nelicenzētu” video:

    http://www.youtube.com/watch?v=-OaC_9GStUo

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *