Kur tas ir? Nu, kur ir palicis tas fails – WhereIsIt? v3.26

Nav failu, nav problēmu, bet, kad parādās faili un to ir daudz, tad tie ir jāglabā kaut kur. Sašķirojam vai nē, bet iegriežam matricā. Tālāk jau matricas kaut kur nometam. Meklējam kādu programmu, bet nevar atcerēties, kur tā ir. Vienu vārdu sakot vajag kaut kur pierakstīt, bet ne jau uz papīra tak.
Kāds pieraksta arī, kur glabājas tas vai cits failiņš?
Redz, kur izlasīju esot laba programma, lai cilvēcīgā formā pierakstītu, kur kāds failiņš glabājas. It kā tai pie kājas, kas par glabātuvi. Pats vēl neesmu notestējis, bet jau esmu nogatavojies to izdarīt. Saucās WhereIsIt v3.26 3 550Kb.

WhereIsIt

WhereIsIt

Zāles meklēt pie ķīniešiem, jo cilvēki zin stāstīt, ka šie esot labi zālīšu pazinēji 😉 Ir gan Billijs un viņa komanda (Timura un viņa komandas turpinātāji – BSA Billija Sporta Apvienība (c)), kas tramda nabadziņus. Visus tāpat neizķersi, jo šie tik vairojas un vairojas. Ā, nu jā te te spied. Vecās labās zālītes ārstē arī jauno slimību.

Izgatavotāju saits www.whereisit-soft.com.

10 thoughts on “Kur tas ir? Nu, kur ir palicis tas fails – WhereIsIt? v3.26

  1. Vistu Zaglis

    Eu nu beidzot vērtīga lieta.. principā labu laiku meklēju šitādu štučku, bet likās, ka tāda softa dabā vairs nav…
    Tā ka thanx par kaut ko saimniecībā noderīgu! 🙂

    Atbildēt
  2. djhurio

    A, posts pazuda! coolynx, tu to postu ar scriptu izdzeesi? Ja taa tad viss ir normaali. Nav ko te spamot. 🙂 Galvenais bija paarbaudiit, ka straadaa.

    Atbildēt
  3. djhurio

    Sorre! Es taa vairs nedariishu!
    Vienkaarshi es ar html taa uz Juus un nevareeju iedomaaties, ka tas ir tik vienkaarshi taadu lodzinju uztaisiit.

    Atbildēt
  4. SkunksS

    jamo jau lietoju vairaak kaa gadu, peern apmeeram divus meeneshus raku kraku, thx labiem ljaudiim, tagad rullee un ir ljoti noderiiga ;)))

    Atbildēt
  5. skrupido

    riiseedaaji rullee, bet pagruuti man ar tiem kjeburiem – varbuut kaads spechoks (lingvists) man paraadiis uz kura kjebura/linka spiest? 😉

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *