LTV7 parādījās Viasat pakā

Pirms mēneša informēju par to, ka beidzot Viasat pakā parādīsies ilgi gaidītais LTV7 kanāls. Diemžēl solītajā datumā LTV7 tā arī neparādijās virs horizonta. Tajā pašā laikā no Viasat mājaslapas jaunumiem pazuda teksts, kur tika minēts, ka tas notiks 1.augustā. Tiesa gan viņi nebija gana cītīgi un neizvāca šo tekstu no visām lapām, jaunumu sadaļā tas joprojām bija lasāms. Bet vēlāk arī to izvāca. Bet tagad priecīgā ziņa.

Patiesībā viņiem vajadzēja nevis novākt “ar 1.augustu”, bet gan pielikt nullīti, lai varētu lasīt, ka “ar 10.augustu”. Kļūdijās tikai par nieka 9 dienām, jo jau kopš vakardienas ir parādījušās pirmās dzīvības pazīmes.

Tiesa gan nācās pārskanēt kanālus, jo automātiski tas nez kāpēc vēl neparādījās.

Te ir ekrānuzņēmums no Dreambox kanāla informācijas loga.

LTV7 kanāla parametri

Diemžēl oficiāla informācija pagaidām nekur nav atrodama.

10 thoughts on “LTV7 parādījās Viasat pakā

  1. Sonix

    Sveiki, CooLynX!
    Varbūt nebūs par tēmu, bet mani ieinteresēja šis ekrānuzņēmums. Tākā man arī ir Dreambox uztvērējs, bet sīkāk vēl visas opcijas un iespējas neesmu paspējis apgūt un izpētīt, tad vēlētos palūgt informāciju, kāda programma (plugin vai emu) ir vajadzīga lai latviskotu Dreamboxu. Līdz šim par to nebiju neko dzirdējis. Spriežot pēc šīs bildes, tas laikam ir iespējams. Un vai Viasat kanāliem (piem. TV1000 vai Explorer), tulkojuma textu arī var dabūt ar pareiziem latv. burtiem?
    Ar cieņu: Sonix

    Atbildēt
  2. Boldriks

    CAP, elementāri. Uzinstalē LV lokāles, kas pieejamas jau sen, pateicoties cilvēkam no Latvijas. Ja lieto Gemini, tad caur zilo paneli…
    Uz dreambox, protams, automātiski LTV7 neparādīsies 🙂

    Atbildēt
  3. Sonix

    Paldies Boldrik! Ir Gemini, pamēģināšu. Tas protams man skaidrs, uzreiz LTV7 neparādīsies, to kā kanālus iestāda manuāli jau zinu 🙂 Bet par to latv. valodu man infa bija paskrējusi garām. Vēl viens jaut. ir kāds latvijā forums kur var par Dreamboxiem palasīt. Zinu vienu labu vācu, bet Latvijā jau arī drošivien ir speci kas ar to nodarbojas.

    Atbildēt
  4. ex

    Vai ar DreamBox var izmantot orģinālo Viasat karti, lai skatītos attiecīgos kanālus? Kāds EMU vai konfigurācija nepieciešama?

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *