Uzzini maršrutu kā nokļūt no vienas ielas līdz otrai ar sabiedrisko transportu

Atoms savā blogā raksta par servisu kurā varēs uzzināt kā nokļūt no punkta A līdz punktam B. Tev vajag nokļūt kaut kur, bet tu īsti nezini kā to izdarīt. Vēl jo vairāk, ja tas ir jādara ar sabiedriskā transporta palīdzību. Ņemot vērā to cik spraigas diskusijas izvērsās par šo tēmu, tad tas varētu būt aktuāls jautājums. Tavs maršruts tiks izplānots līdz pat minūtei un pateiks priekšā cik ilgi būs jāiet ar kājām. Protams, ka tas ir ideālajā variantā.

Marsrutai.ltĀrzemēs šādi servisi jau labu laiku tiek attīstīti, bet pie mums vēl nebiju redzējis. Biju patīkami pārsteigts, ka Rīgas satiksme nesnauž un piedāvā interaktīvo karti, kas arī tiek reklamēta viņu lapā. Savukārt šodienas hīts pagaidām vēl ir atrodams uz leišu servera www.marsrutai.lt/riga/. Cerams, ka puiši to pieslīpēs un palaidīs zem Rīgas satiksmes domēna un vēlāk arī plašāk izreklamēs.

Lai arī var teikt, ka esošajā versijā ir savi trūkumi un nepilnības, bet principā tas ir pareizais virziens, kas ir jāattīsta. Visu cieņu. Man patika tas, ko man piedāvāja. Gribētu vēl novēlēt arī uzstādīt par mērķi nodrošināt tik pat precīzu saraksta ievērošanu. 😉

2 thoughts on “Uzzini maršrutu kā nokļūt no vienas ielas līdz otrai ar sabiedrisko transportu

  1. Grrr

    Principā varētu pieminēt, ka Google Earth piedāvā līdzīgu sistēmu – tiesa gan, ne sab. transportam, bet vienkārši pa Rīgas ielām.

    Atbildēt
  2. jaanis

    ēm… mana mazā māsa to parādīja pirms nezcikilga laika… Dīvaini, ka Rigas Satiksme nereklamē tādas lietas… Par to cilvēki uzzin ar 3šā starpniecību… un labi vien ir, ka uzzin 🙂

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *