Tribine.lv – mazā cilvēka ziņu aģentūra

Vakar Onkulis blogā izlasīju par jaunu projektu Tribine.lv. Ja godīgi, tad nedz vakar, nedz arī šorīt tā īsti nesapratu kāda ir mana attieksme pret šo projektu. No vienas puses it kā kaut kas tur ir, bet no otras tā īsti nav skaidrs, kas tieši. Varbūt palieku vecs. 🙂

Tribine.lv

Paskatīsimies kā aizies.

11 thoughts on “Tribine.lv – mazā cilvēka ziņu aģentūra

  1. fanfantāns

    varētu būt bezjēcīgs, jo ziņu patiesumu zin tikai ziņu sniedzējs. Tuftu kādām būs jāremūvo, tas nozīmē, ka kautkāda cenzūra pastāv un neizslēdz iespēju tomēr cenzētājam tikt ietekmētam.

    Doma nav peļama, bet jo populārāks kļūs resurss jo vairāk idiotu ap to tribīni spietos.

    Atbildēt
  2. Murgonis

    No sakuma bija viens, tad viena jauka diena piedzima otrs un nepagaja ne sekunde kad izradijas ka bus velviens :)..

    Nu novelu ilgdziivotiibu visiem shiem projektiem galvenais katram iekarot sava nishu, piemeram Digg.lv vairums neitrese lhoti briva laika izklaides un tamlidzigas lietas utt tur vairak par tiem PC, par blogiem utamlidzigam shtelem nedaudz seeniitee mauc, Piero.lv tur jau friikainaaki chalji un tur frikainakas zinjas, kada nisha bus treshajam a vot velnsvinju zin… protams tie bija tikai tadi mani vieteejie noverojumi..

    Atbildēt
  3. Arturs

    Jaa, izskataas ka sis uz reddit.com velk, bet vairaak taads entertaintment un nenopietnaaku zinju apkopojums. Tacu man patiik visaa visumaa, plus zinaamu apsveerumu deelj pat labpraat paliidzeetu sitiem virziities – taa kaa tie ir labaakie kaa pieroc, kas nu paaraak brutaali taisa digg.lv pakalj.

    Atruna: digg.lv veidots uz Pligg CMS, apzinaati liidziigs kaa Digg.com. Tas tiem, kas veeleesies iebilst ko.

    Atbildēt
  4. kas

    Es arii iisti nesaprotu kas tas ir. It kaa blogi visi vienaa vietaa un tad tos var veerteet pirmajaa lapaa katru ierakstu, neatkariigi no autora.
    Un liekas ka reddit.com tas nav, jo tur storijs ir jaalasa aarpus taas lapas – originalajaa lapaa, un tad var naakt atpakall un komenteet.
    fig zin kas tas ir. kaapeec gan lai cilveeks vienkaarsha neuztaisa savu blogu un raksta savu fignnu par to kaa gaaja uz aptieku vai kaa kakkim kastiiti tiiriija un ko tur atrada… 😀 varbuut vairaak tad to izlasiis un taa…
    Nu it kaa k-kas jauns. un it kaa liela sia – Nerealitaate, vinniem ir veel k-kaadi dzirdeeti projekti vai tikai web dizaini, neatceos?

    Atbildēt
  5. JK

    uzskatu, ka tribine.lv ir visinteresantākais un perspektīvākais no visiem, jo nav geekisks- atšķirība no digiem, iesaitēm un kam tik vēl ne, tas ir pasniegts mīļi, neambiciozi un lietojams vienkārši (protamas pēc tam, kad autori safīčos nekorekto attēlošanu uz safari un kukijus, lai katru reizi nevajadzētu logoties iekšā no jauna). Ja man jūtu jāliek mani 2 santīmi uz kādu no latvijas digu kloniem, es liktu tieši uz tribīni.

    Atbildēt
  6. Arturs

    Papeetiiju, un izskataas ka tas ir taads kaa vieglaaks publisks multiblogs, kur nevienam nav sava personiskaa bloga, bet kopeejs visiem kaut kas – tribiine. Nevar tikai saprast uz kaa tas taisiits, taa kaa visaam adreseem ir it kaa angliski nosaukumi, vareetu buut nemts kas gatavs, bet tai pat laikaa tas nav tik sarezgiits, lai nebuutu iespeejams LV taadu uztaisiit.

    Atbildēt
  7. Uģis

    tizla lapa-ar vidējo peles pogu verot jaunus tabus katram linkam uz citu rakstu jaunajā lapā jaunais tabs parādās tukš. varbūt ka tas man tik tā ar ff, bet ar to pietika lai tai lapai vairs nepievērstu uzmanību

    Atbildēt
  8. Atbalss: Kas stāv aiz Tribīnes? | Pods.lv

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *