Statistika blogeriem

Es te tā palasīju par Onkulis statistikas pareģojumiem. Nu es nez’. Man šķiet, ka vidēji no visiem blogeriem līdz gada beigām nebūs četrkāršojies apmeklējums. Atsevišķiem blogeriem tas būs vismaz dubultojies, citiem pieckāršojies, būs arī tādi, kas neizturēs slodzi un pametīs šo jautro nodarbi, jo tas patiesībā ir sūrs darbs. Šobrīd ir pieejami daudzi forši servisi, kas palīdz informācijai ātrāk izplatīties, bet tas nenozīmē, ka blogeriem būs mazāk darba.

Jebkurā gadījumā skaidrs ir viens – Latvijas blogsfērai, gluži tāpat kā visiem pārējiem Latvijas interneta iemītniekiem, ir nepieciešama vienāda mērīšanas sistēma.

Iespējams, ka jau būsit pamanījuši to, ka ik pa laikam velku uz šo atziņu. Izskatās, ka pozitīvs pavērsiens ir gaidāms – mēs tiksim pie skaitītājiem. Tagad tikai jānoskaidro ko un kā darīt, lai no tā būtu jēga. Bet par visu šo sīkāk nedaudz vēlāk, kad būs skaidrākas visas detaļas.

Novēlu visiem blogeriem izturību, pacietību un apņēmību. Mums priekšā ir daudz darba.

7 thoughts on “Statistika blogeriem

  1. CooLynX Raksta autors

    Nedaudz papildināju rakstu ar saiti. Bet tiešām negribu vairāk neko teikt. Vismaz pagaidām, kamēr vēl nav skaidrs darbības plāns.

    Atbildēt
  2. Arturs

    Attieciibaa uz to skaitiitaaju, par ko runaa, ir viena neliela probleema, tas ir – TNS Metrix™, piemeeraam, maksaa 80 Ls meenesii, ja tev nav vairaak par 500 000 apmeklejeumiem. Un ja tu ieguusti to pashu, ko no bezmaksas statistikas sisteemaam, ar tikai vienu nelielu papildus fishku – tevi ieliek tajaa nelielajaa lielo lapu topaa, tad neredzu nekaadu jeegu.

    Gemius, savukaart, kaut kad centos, meegjinaaju izmeegjinaat, bet kaut kaa taa iisti arii nesapratu, nesanaaca, nemaaceeju, leikas…

    Atbildēt
  3. CooLynX Raksta autors

    Tā bija lielākā problēma, ko vajadzēja atrisināt. Šī problēma tiek risināta, bet precīzu informāciju došu šīs nedēļas laikā.

    Atbildēt
  4. Viesturs

    Visdrīzāk varētu cerēt ka 4 X vairāk cilvēku sāks uztver blogus nopietni un pievienoties regulāru apmeklētāju pulciņam, taču pieaugs arī blogu skaits, kas savukārt patērēs šo jaunpienācēju laiku un iespējas. Vismaz labāk kļūst un stagnācija nav novērojama.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *