19 thoughts on “Hakeri bombardē Igaunijas bankas

  1. Vaards

    Man liekas, ka tā nav gluži vēršanās pret Igaunijas ekonomiku. Man radusies prātā visai savdabīgi neprātīga sazvērestības teorija – krievija vēršas pati pret savu ekonomiku, pēc iespējas to grauj un elastīgi vājina, padarot dzīvi grūtāku un neciešamāku ierindas pilsoņiem.

    Nevienam nav noslēpums, ka šo lielo valsti vada visāda veida ne-krieviskas izcelsmes augsta ranga vadītāji.

    Kamdēļ viņiem būtu nepieciešama krievu tauta?

    Savulaik izlasīju interesantu grāmatu, atceros to vēl tagad punkts puntkā un nemitīgi velku paralēles. Protams, attiecīgajai grāmatai un autoram ir visai daudz oponentu, noliedzēju, bet jebkurā gadījumā – tā izraisīja visai spēcīgu paniku daudzu ārzemju kompāniju darbībā, tika pieminēta visādos pētījumos, uz to ir dotas visādu stratēģistu atsauces un tā tālāk.

    http://burkina-faso.narod.ru/index.htm

    Atbildēt
  2. Klaids

    Cik ilgam laikam jāpaiet, lai pie tā ķertos klāt NATO vīri? Diemžēl prakse rāda cik bezspēcīgi bieži vien esam pret hakeriem, kaut vai Bluesecurity piemērs.

    Atbildēt
  3. nombre.lv

    interesanti, kas notiks, kad vinji buus beigushi ar Igauniju? 🙂 es domaaju ka neapstaasies, kraans buus gaisaa un aidaa… 😉

    Atbildēt
  4. Bukete

    Manuprāt ne nato, ne eirokolhozam diezko negribas kasīties ar to lielo lāc, un; tādēļ loģiski, ka diezcik ātri pie tā neķersies (ja vispār nato pieķersies). Lai ātri ķertos klāt – vajadzēs kautkādu izcilu iemeslu. Tāda pašlaik nav acīmredzot. Un – ja arī būtu tagad vai vēlāk, tad manuprāt plaša publika par to tāpat neko neuzzinās. Jo – kā zināms lielo onkuļu smilškastē ierindas ļautiņiem nav ļauts būt un kautko zināt par notiekošo tajā. Tā kā manuprāt mazajām Baltijas valstīm diezko cerēt uz kautkādu nato vai eirokolhoza labvēlību vai aizstāvību nav nekāda pamata; ja nu vienīgi palaimējas un šo organizāciju intereses sakrīt ar Baltijas valstu vai arī izdodas īstajā laikaposmā veikli piestutēties pareizajam lielajam onkulim…

    Atbildēt
  5. budzis

    Bukete, arii mazi ciniishi var gaazt lielus vezumus. Ekaa polji notorpedeeja ES vienoshanos ar krieviem. Igaunji to pashu gan jau izdariis ar PTO. Rezultaataa krievi sev savaariis daudz lielaakus suudus. Diemzeel tikai muusu cuuku kuuts kuilji nav speejiigi izmantot iespeejas, lai aizstaaveetu muus un muusu valsti (intereses)

    Atbildēt
  6. r21

    Vaarda mineeto situāciju sauc par makšķernieka sindromu – labākās zivis vienmēr ir upes otrā krastā 🙂

    Kapēc NATO neko nepasāk? Tapēc ka juridiski tādas darbības netiek pieskaitītas uzbrukumam valstij.

    Atbildēt
  7. raish

    Te nu bija Igauņu kiberterorisma apkarošana iekš ES dalībvalstīm 😉 Paši netiek galā un vēl citus sargāšot. Aha aha.. kā tad.

    Atbildēt
  8. hihi

    Vakar dzirdeeju vienaa sanaakshanaa shaadu fraazi:
    “Igauņi atkal ir visiem priekšā – pat kiberkarš viņiem ir pirmajiem”

    Atbildēt
  9. j

    nesaprotu, vaitad tik grūti cīnīties ar tiem ļoļikiem? cik sapratu, viņi daļa vnk pingo, daļa, iespējams taisa pieprasījumus uz serveriem. ar abām lietām taču var cīnīties.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *