Cloudflare Registrar – domēnu reģistrs korporatīviem klientiem

Šodien izlasīju, ka CloudFlare ir spēris nākamo soli un tagad ir kļuvis arī par domēnu reģistru.

Cloudflare Registrar

Tiesa gan uzreiz var atslābt visi mazo biznesu īpašnieki, jo CloudFlare serviss tēmē uz korporatīvajiem klientiem, kuriem ir nepieciešama vēl lielāka drošība nekā to piedāvā šobrīd tirgū esošie domēnu reģistri.

Today, we are opening CloudFlare Registrar to our enterprise-level customers. The service is available to all enterprise customers that care about the highest level of domain registrar security.

Līdz šim viņi piedāvā dažādus servisus, kas domāti darbam ar web serveriem – DNS, SSL sertifikāti, CDN un citi dīvaini burtu savienojumi. Pie tam lielākā daļa no starta piedāvājuma pagaidām ir bez maksas.

Interesants šis pakalpojums ir ar to, ka viņi paceļ latiņu nedaudz augstāk.

The solution is a high-touch, offline-only change policy. When setting out to find a secure registrar, we defined the following security requirements:

  • Consistent use of Registrar Lock
  • Consistent use of Registry Lock
  • Multi-user, offline confirmation for all DNS changes
  • Two-factor authentication enforced for all registrant accounts
  • Support for DNSSEC

Papildus, lai labāk parādītu sava pakalpojuma priekšrocības, viņi ir izstrādājuši instrumentu ar kura palīdzību var notestēt esošā domēna reģistra piedāvāto drošības līmeni.

Check domainLai nebūtu tik skumji noskatīties uz savu domēnu rezultātiem, es notestēju Twitter.com domēnu. CloudFlare mārketinga puiši un meitenes ir labi pastrādājuši. 😉

Twitter

Var jau būt, ka korporatīvajiem klientiem ir tādi izaicinājumi un šis serviss viņiem var noderēt, nezinu.

Avots: HackerNews.

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *