Pārdod savu draugu par €0.50

Kā jau katru reizi, kad e-pasti ir izlasīti, es ieskatos mēstuļu kastītē, lai pārbaudītu, kas tur ir aizkritis. Dažreiz var atrast labas pērles. Šoreiz nenoturējos un gribu nopublicēt lielisku iespēju – Pārdod savu draugu par €0.50 jeb 50 eiro centiem.

Pārdod savus draugus

Vienam tas šķitīs ciniski, citam lēti, kādam jautri, vēl kāds saskatīs iespējas nopelnīt. Bet kāds vienkārši grib papildināt savu mēstuļu saņēmēju upuru skaitu, lai ar viņiem nopelnītu.

Ja pamainītu spēles nosacījumus un piedāvātu, piemēram, €1000 (vai ieraksti lielāku summu) par katru kvalitatīvo e-pasta adresi skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu, tad noteikti, ka attieksme mainītos.

220.lv vismaz godīgi pasaka – mēs gribam nopirkt tavu draugu e-pasta adreses un tas maksā konkrētu summu. Tālāk jau tā ir tava darīšana – piedalīties vai nē. Man patika šī uzdrošināšanās. Protams, ir arī tīri sportiska interese cik viņi savāks ar šo akciju. 😉

3 thoughts on “Pārdod savu draugu par €0.50

  1. Mārtiņš

    Šajā kontekstā mani jau sen interesē, kā es varu tikt vaļā no 220.lv (un arī citiem) SMS sūtītajām reklāmām. Esmu rakstījis uz 220.lv info epastu, bet nav bijusi nekāda reakcijas. Savulaik esmu iepircies 220.lv, iespējams, ka neesmu atķeksējis pareizo ķeksīti un tādējāsi atļāvis viņiem sūtīt man reklāmas, bet jābūt taču kaut kādam mehānismas, lai atteiktos. Varbūt kāds zina komentēt?

    Atbildēt
    1. coolynx Raksta autors

      Domāju, ka tieši tā arī ir – es arī esmu pie viņiem iepircies un viņi “bliež” šos lieliskos piedāvājumus uz to e-pastu. Principā šis e-pasts ir nekorekts, jo tajā NAV iespējas atrakstīties. Jāmeklē 220.lv lapā – savā profilā https://220.lv/lv/u/info vai jāzvana viņiem, ja nepalīdz.

      Atbildēt
  2. Krišs

    Jā, jāsaka, ka koncepts patiesi interesants 220.lv ir, bet zinot, kā 220.lv spamo katram, kurš ir kaut ko iegādājies no viņiem (spams nāk ne tikai uz e-pastu, bet arī sms veidā) tad nebrīnos, ka viņi grib “nopirkt” vairāk tavu draugu, lai ir vairāk kam spamot.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *