Jaunais Yahoo! epasts

Šodien savā Gmail kontā ieripoja sūtījums no Yahoo! par to, ka viņu e-pasta serviss ir ieguvis jaunu seju.

Yahoo email

Protams, ka nespēju atteikties no tik krāsaina aicinājuma, bet otrā doma, kas iešāvās prātā, ka es taču nezinu ar kuru no kontiem līst iekšā šajā servisā.

Yahoo! servisā es izveidoju savu pirmo e-pasta adresi. Es pat nepateikšu precīzu gadu, kad tas notika, jo toreiz man nebija nedz datora, nedz arī interneta. Orientējoši tā kaut kur ap 1995 gadu. Šodien tas izklausās smieklīgi, bet tā nu tas bija – arī es nepiedzimu ar datoru rokās, kas pieslēgts pie interneta.

Lai arī kā tur būtu, internetā viss strauji mainās. Es savu pirmo e-pastu jau sen paspēju pazaudēt un aizmirst. Kaut kad mēģināju reanimēt, tad atkal aizmirst utt. Yahoo piekopj politiku, ka lietotāju konti pēc kāda laika tiek dzēsti. It kā loģiski, ja lietotājs neizmanto viņu servisus, tad kāpēc gan, lai uzturētu viņa kontu.

To ensure that these accounts are recycled safely and securely, we’re doing several things. We will have a 30-day period between deactivation and before we recycle these IDs for new users. During this time, we’ll send bounce back emails alerting senders that the deactivated account no longer exists. We will also unsubscribe these accounts from commercial emails such as newsletters and email alerts, among others. Upon deactivation, we will send notification for these potentially recycled accounts to merchants, e-commerce sites, financial institutions, social networks, email providers and other online properties.

Lieta tāda, ka pēdējā gada laikā Yahoo! ir mainījies. Ar katru mēnesi parādās arvien jaunas izmaiņas. Izmaiņas parādījās pēc tam, kad tika pieņemta jauna vadītāja Marissa Mayer. Nu un tagad mēs redzam rezultātus. Vairāk par virtuvi kā viņa strādā var palasīt no šī raksta.

Ir pienācis laiks atjaunot e-pastu.

Diemžēl man šis pasākums beidzās ar to, ka mans konts ir de-aktivēts un veidot vēl vienu jaunu kontu es negribu. 😉

Yahoo lost

9 thoughts on “Jaunais Yahoo! epasts

  1. Matīss

    Nu es pat nemēģināju vērt vaļā. Ja viņu iOS Weather aplikācija ir tīra un smuka (uz to arī esmu pārgājis), Flickr bez nedraudzīgas mobilās vides, arī piesaista ne tikai ar terabaitu vietas, bet arī dizainu, tad e-pastam vismaz manuprāt šis ir galīgī garām.

    Atbildēt
  2. Simeons

    iegāju, konts nebija deaktivēts, es gan ik pa laikam apciemoju visus pāris desmitus kontu dažādos servisos un tad nekas nepazūd

    vispār daudz glītāk, viss diezgan nekautrīgi nospiests no GMail, kas pareizi

    viena varbūt ērta iespēja, ienākošie e-pasti nav pa lapām [1-50][51-100], bet mūsdienīgajā, mūžīgajā skrollā

    p.s.
    vai tiešām Yahoo tos kontus deaktivē ar ‘remove’ palīdzību? miglainas atmiņas, ka konts paliek, bet e-pasti tiek dzēsti

    Atbildēt
  3. Ēriks

    Nebūtu tās reklāmas (49.99$ gadā ir biki pa daudz lai no tām atbrīvotos), būtu savu domēnu atbalsts – lietotu. Palikšu tomēr pie savas Google Apps darbinātās pastkastes.

    Atbildēt
  4. jareks

    patiesībā viss tur slikti:
    http://www.zdnet.com/anger-explodes-at-yahoo-mail-redesign-disaster-key-functions-removed-or-broken-7000021911/

    Atbildēt
  5. Krist2ps

    Mans pirmais ēpasts bija gan vēl uz vecā, labā mail.lv servera un tas bija kaut kur ap 2000-šo gadu 😉 Protams, tika arī Yahoo! pakalpojumi savulaik lietoti, taču interesanti būtu ielūkoties, kas tur tagad ir mainījies. Bet, pēc tevis ievietotajiem skrīniem spriežot, izskatās, ka daudzi tagad kā šablonu Gmail izmanto (:

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *