CSDD.lv jaunā mājas lapa

Droši vien, ka manījāt kaut kur internetos informāciju par to, ka CSDD ir palaiduši savu jauno mājaslapu – csdd.lv. Ja salīdzina ar citu valsts iestādi – policijas mājaslapu, kas nesen tika palaista, tad CSDD ir par galvas tiesu augstākā līmenī. Pieļauju domu, ka viņiem arī naudas vairāk ir šādām lietām.

Ja iepriekšējā versija bija tik šausmīga, ka pat vajadzības gadījumā tur negribējās iegriezties, tad šobrīd es teiktu, ka viss ir vislabākajā kārtībā.

Starp citu, CSDD bija e-paraksta pionieri, kas nodrošināja piekļuvi savam servisam Mani dati CSDD ar e-paraksta palīdzību.

19 thoughts on “CSDD.lv jaunā mājas lapa

  1. Krišs

    Nevar saprast, vai tas, ka meklētājā var ierakstīt %%% un ieraudzīt, ka datubāzē ir 426 ieraksti, uzskatāms par fīču vai tomēr par nepietiekamu lietotāja ievaddatu apstrādi? 🙂

    Atbildēt
  2. BlackHalt

    Krišs, gan ja, ka tā ir fiiča un tāāāās nekāāāās briesmīgs nāāāv un nāāāv par ko uztrāāuuuktieeess.

    Šitā saplīst arī dizains:
    http://csdd.lv/lat/noderiga_informacija/meklet/?q=***

    Atbildēt
  3. Mr. Serge

    Izskatās, ka viss tika palaists steigā un vēl lielākā daļa funkcionālās, nevis statiskās copy-paste informācijas atrodas uz vecā dizaina. Līdz ar to reāli ir jāpagaida vēl kāds mēnesis vismaz, kamēr var kaut ko sākt vērtēt.
    Vienīgi žēl, ka strukturāli lapā nekas īpaši nav mainījies un vēl joprojām lapas saturs tiek kategorizēts no ierēdņu nomenklatūras, nevis lietotāja sapratnes loģikas.

    Atbildēt
  4. Maadinsh

    Pirms nedēļas, lamājoties par līkrocību un lietojot firebug, lai salabotu funkcionalitāti, jau domāju, kad beidzot CSDD būs jauna versija. Prieks, ka tik ātri 😀

    Atbildēt
  5. Rukicc

    Starp citu mazliet ne par tēmu, bet e-maksājums CSDD reāli iespārda. Samaksā internetā un uz vietas paņem numuriņu, bet ne jau no tās kaudzes kur visi kas gaida rindu, bet no krietni īsākas rindas – gaidīšanas laiks CSDD krietni samazinās. Šodien 2 min laikā jau biju laukā ar lapu un devos uz vārtiem.
    + dažu sanīmu ekonomija nekā maksājot uz vietas.

    Prieks par kantori, kas iet līdzi laikam un domā par klientiem.

    Atbildēt
  6. Oto

    Pie vārtiem vairs nav CSDD, tas ir mistiks privātkantoris monopolists AUTEKO&TUV auto. Par to tipa CSDD neko neatbild, tāpat kā CSDD neko “nezinot” par CSN, tos redz MK pieņemot 😀

    Atbildēt
  7. Rukicc

    Sarky – nu tad tev varbūt ir veicies, esmu kādreiz sēdējis arī bez maz 1 h, lai tikai samaksātu un dabūtu nosūtījumu uz vārtiem.
    E-maksājums ir veids kā rindā aiz vārtiem tikt ātrāk…..:)

    Atbildēt
  8. Igors

    Ka var registret automasinu iebraucot Latvija no Baltkrievijas esmu Latvijas pilsonis dzivoju Baltkrievija masina ar Baltkrievijas numuriem tiesibas Baltkrievijas jaunas

    Atbildēt
    1. coolynx Raksta autors

      Viņiem varbūt datubāze noklājusies vai arī sistēma nekorekti izstrādāta un tāpēc nespēj paņemt pretī lietotāja datus. Man arī tā bija.

      Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *