Eriga.lv tagad būs pieejami 27 e-pakalpojumi

Izlasīju, ka no šodienas www.eriga.lv būs pieejami visi izstrādātie 27 e-pakalpojumi, kas līdz šim bija atrodami megaportālā Latvija.lv un Riga.lv sadaļā e-pakalpojumi.

Atvēru, bet tur joprojām stāv tā pati vecā bilde…

Pirms daudziem gadiem (saite pazudusi arhīvā) tika palaista eRīga.lv epasta sistēma. Es arī atļāvos toreiz piereģistrēties, bet tā arī kopš tās reizes neesmu tur bijis.

«Ņemot vērā e-pakalpojumu pieaugošo skaitu un popularitāti, kā arī lietotāju ierosinājumus, tika nolemts vienkāršot pieeju šiem pakalpojumiem, apkopojot tos viegli pārskatāmā un lietojamā portālā. Tas ir būtiski, jo ietaupa gan Rīgas pašvaldības darbinieku, gan iedzīvotāju un uzņēmēju laiku un naudu,» skaidro Rīgas domes Informācijas tehnoloģiju centra (RD ITC) direktors Ēriks Zēģelis.

Kopumā izstrādāti trīs jauni pakalpojumi: infrastruktūras maksājumu elektroniska apstrāde, sabiedriskās aptaujas/apspriešanas elektroniska administrēšana un definēto maksājumu veikšana portālā.

Pagaidīsim līdz dienas beigām. Varbūt kaut kas tur parādīsies.

Starp citu, esmu palaidis garām vai viss ir norimis ar viņu 2008.gada ieceri notriekt vēl 100 000 Ls Rīgas portālā?

5 thoughts on “Eriga.lv tagad būs pieejami 27 e-pakalpojumi

  1. Artis

    Ir minēts, ka būs februārī, nevis 1. februārī. Līdz ar to šodien vari nemaz nepārbaudīt – šodien nekas tur nebūs.

    Atbildēt
  2. Briedis

    Tad jau redzēs.. Arī šobrīd tur bija šis tas noderīgs, tikai diezgan neārti.

    Latvijā ir tā mode izziņu A uzskatīt par vienu pakalpojumu un izziņu B par otru pakalpojumu, citur jau dara līdzīgi, bet mums tas ir izteikti.

    Līdz ar to sanāk, ja manā saprašanā tur ir 1 pakalpojums – var dabūt izziņas (A, B, C, D…) līdzīgi kā bankā – var veikt maksājumus…. tad viņu skatījumā tur ir 2, 27 vai hvz cik pakalpojumi – katrs papīrs ir vesels pakalpojums, nešaubīgi.

    Atbildēt
  3. Atbalss: Beidzot ir pieejams jaunais eRiga.lv portāls | Pods.lv

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *