Patiesība par Šlesera priekšvēlēšanu kampaņu

Palasīju Stendzenieka stāstījumu par to kā tika taisīta Šlesera priekšvēlēšanu kampaņa.

Mēnesi pēc pašvaldību un EP vēlēšanām Ēriks Stendzenieks atzīst, ka LPP/LC bija apjomīgākā kampaņa, kādu jebkad ir radījis.
«Lai kampaņu vērtē citi, es pastāstīšu, kā mēs to radījām, kas tajā bija unikāls un kādēļ tā darbojās,» saka Stendzenieks.

Interesanta šķita šī daļa.

Palūdzu Latvijas labākajiem blogeriem uztaisīt parodijas par tēmu „Šlesers – Kurš gan cits?”. Bez pietātes un reklāmiskas attieksmes. Saņēmu kādus 200 darbus, no kuriem apmēram 70 bija patiešām smieklīgi. Tas bija kodols, kas pēc tam piesaistīja neskaitāmas citas versijas, kuras izceļojās pa visu internetu un apkopotas, tās joprojām var redzēt slesersrigai.lv sadaļā „brīvdomātājiem”.

Parodijas ar klipiem var redzēt Šlesera lapā.

13 thoughts on “Patiesība par Šlesera priekšvēlēšanu kampaņu

  1. ogre

    Pa manam prātam šamajā maisījumā šnaba vietā balzams interesantāks ir būt. Bet nomāls gājiens svešas galvas bez maksas izmantot.

    Atbildēt
  2. normunds

    nujā, Stendzenieks.. saki ko gribi, kā reklāmists un kampaņu veidotājs viņš ir viens no labākajiem. ja vēl viņam spētu samaksāt tie, kas ir labāki par slesaru, būtu pavisam labi.

    Atbildēt
  3. MIMZIS

    Pašam Stendzinieks nezvanīja? Diezgan aktīvi vēlēšanu laikā rakstīji pa Šleseri. Aizdomas radīja tas, ka komentāros vairāki fanātiķi kaislīgi aizstāvēja Šleseri, beigās tas viss pārvērtās pa murgu. Vispār toreiz visa tā lieta šeit izskatījās dīvaini.

    Atbildēt
  4. budzis

    Pavisam interesanti butu uzzinat, kas tad reali balsoj par to Sloseri 🙂
    Zinu tikai vienu, kas baigi centas agitet, bet nespeja argumentet kapec pa Sleseri butu vers balsot (lai gan visuma piekrita visiem argmentiem PRET ko sim uzskaitija :))

    Atbildēt
  5. RedStar

    Bēdīgi, jo šī kampaņa apliecināja, ka politiķiem ir vērts investēt lielu naudu reklāmā. Nākotnē tas nozīmēs vēl vairāk reklāmas. Bet vai kādam no elektorāta vulgaris tas tiešām ir vajadzīgs?
    Reāli jau LPP/LC nemaz tik daudz balsis nesavāca, bet šobrīd neviļus tiek radīts iespaids, ka viņš ir gandrīz vai vēlēšanu uzvarētājs. Tā arī ir ļoti spēcīga bezmaksas reklāma.

    Atbildēt
  6. hren

    Es gan pabrīnījos ka ar visu piķi Šlesers tik maz % izspieda. A tā Šlesera/Ušakova kokteilis nav nemaz tik slikts variants, katrā gadījumā citas saprātīgas alternatīvas es neredzēju.
    Man vienmēr licies, ka politiķiem ir jābūt mēreni ciniskam pragmatiķim , a no pašdeklarētiem a ļa altrustiskiem demogogiem, kam pleci niez no dīgstošiem spārniņiem un galva sāp no spiežoša nimba labāk ir turēties pēc iespējas tālāk.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *