Pods.lv nelielas pārmaiņas

Es te nedaudz parotaļājos ar WordPress tēmām. Par mākslinieku tā arī nekļuvu, bet kaut kādu veidojumu sameistaroju. Patiesībā būtiskākais bija nomigrēt to visu pasākumu uz WP 2.5.1. Sadarīju visādas ziepes.

Varēšu tagad ik pa laikam tēmu pieslīpēt. Apvācu visu lieko un lēnā garā krāmēšu atpakaļ.

Spēcīgi nehakojiet… ,-)

35 thoughts on “Pods.lv nelielas pārmaiņas

  1. lasītājs

    Šitais man atgādina senos laikos, kad bija zem kaut kāda šķība domēna. Neatceros vairs. Bet izskats bija tāds balti violetīgs vai zils. Varbūt kaut ko jaucu.

    Atbildēt
  2. CooLynX Raksta autors

    Jā, stils ir līdzīgs tai vecajai lapai, kas reiz bija. Vienkārši stāvēja man blakus cilnē vecais pods atvērts, otrā cilnē līdzīga minimālisma tēma – paņēmu un uztaisīju miksli. Vēl ir daudz pie kā piestrādāt, bet galvenā doma ir minimālisms, elastīgums un uzsvars uz saturu.
    Lapa strādā ar izšķirtspējām sākot no 640×480, lai uz mobilajām un portatīvajām ierīcēm daudz maz cilvēcīgi izskatītos.

    Atbildēt
  3. CooLynX Raksta autors

    kaboom, šitos biju skatījies, vienīgi neatradu vienu noteiktu, kas vislabāk patiktu. Patiesībā šī tēma arī ir bāzēta uz kaut ko līdzīgu, kam piekabināju no citām tēmām atsevišķus elementus.

    Es šobrīd vairāk skatos uz kādiem dizainiskiem elementiņiem, kurus varētu piekabināt te klāt. Jebkurā gadījumā paldies par ieteikumiem. 🙂

    Atbildēt
  4. Edijs

    Vispār būtu zašebis, ja tu uztaisītu šito tēmu 1:1 ar to, kāds pods ilgus gadus bija. Uzliec to pašu bildi augšā, uztaisi dotted atdalošo līniju (ja nemaldos, tā bija). Utt. Baigā nostaļģija. 🙂

    Atbildēt
  5. Edijs

    Apmēram tā kā šite – http://web.archive.org/web/20030618095932/http://www.pods.lv/ 🙂 Obligāti tos divus kolus pirms posta nosaukuma! 😀

    Atbildēt
  6. krizdabz

    Vakar kaut kā nejauši ieklīdu (ielinkojos) podā un sabrīnījos, ka esi “labi nomigrējis” 😀 Tagad no rīta ar svaigu galvu skatoties, man liekas, ka ir baigi forši – tāds vienkāršs informatīvs paskats. Un kā jau pats saki – ar uzsvaru uz saturu.

    Atbildēt
  7. CooLynX Raksta autors

    Vienu brīdi arī pazibēja doma saeksportēt iekšā visus vecos arhīvus no 2004.gada un senākus. Bet nu tur “ackij trud” to visu saformēt un sadzīt datubāzē.

    Atbildēt
  8. koko

    Jē… Smukumiņš 😀

    CLX, a kāpēc ackij trud? WP tak importē fīdus no RSS fīda. Uztaisi no vecajiem materiāliem fīdu un aiziet… Viegli, ātri un ērti!

    Atbildēt
  9. CooLynX Raksta autors

    koko, man vecais pods bija iekš teksta failiem. Teorētiski ir vēl saglabājies skripts kuram dzinu cauri visus rakstus, kad taisīju xhtml compatable, bet nu tāpat tas ir darbiņš, kam vajag iedvesmu.

    Atbildēt
  10. endrju

    Edijs, man liekas, ka “lasītājs” runāja par ko šādu: http://web.archive.org/web/20010924215930/http://coolynx.xxl.lv/

    Atbildēt
  11. Atbalss: Kā tikt galā ar komentāru spamu bez Akismet palīdzības? | Pods.lv

  12. krāce

    Žilbst acis 8). Kādu maigāku toņkrāsu man prasītos. Sybase laikam piedūra teksts “Spēcīgi nehakojiet… ,-)”, viņš no nopietno veču grupiņas.

    Atbildēt
  13. lasitajs

    nu nez…… kops pods.lv ir zaudeejis savu veco dizainu, lai arii kaads tas bija, manliekas ir zudis ariii pats “pods.lv” brends un vairs nav iistas veeleeshanaas no RSS lasiitaaja atveert raksta originaalu, jo tikpat pliks arii te viss izskataas [kaa rss lasiitaajaa] .

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *