BarCamp Caucasus 2008 (papildināts)

Šodien pamanīju, ka jau ir pēdējais termiņš līdz kuram varēja pieteikties uz BarCamp Caucasus 2008. Arturs par to informē savā blogā un piedāvā arī apmaksāt braucienu, ja pieteiksies līdz šīs dienas beigām. Vienīgi pēc noteikumiem nāksies sagatavot arī prezentāciju. Un visticamāk, ka tā būs krievu valodā.

BarCamp Caucasus

Es sarunāju atvaļinājumu uz 6.jūniju, lai būtu viena brīva diena, ko varētu veltīt Tbilisi apskatīšanai vai arī vienkārši vīnu izbaudīšanai. Kā man teica Atoms, tad lidmašīna varētu būt 5.jūnija (ceturtdienas) vakarā uz Tbilisi un 9.jūnija (pirmdienas) rītā ap 6 Rīgā.

Kā jau Mārcis ierakstīja savā blogā, tad es jau BarCamp Baltics 2008 laikā nolēmu, ka gribu aizšaut uz to galu, jo nekad tur neesmu bijis. Manuprāt šī ir vienreizēja iespēja, ko nevar laist garām.

Papildinājums

Tā kā atpakaļ ceļa vairs nav un stiept gumiju nav jēgas, tad ķēros vērsim pie ragiem. Nopirku biļeti uz Tbilisi.

Es nezinu vai man kāds apmaksās braucienu, vai nē, bet zinu, ka biļete man jau ir kabatā un, ja to pērk tagad, tad ir liela varbūtība, ka tas būs lētāk nekā, ja to pirks pēdējā dienā.

Dažas minūtes pavadītas Google un atvērti kādi 5 pirmie saiti lika saprast, ka vislētākais bija AirBaltic piedāvājums, kuru arī izvēlējos. Galu galā, pārējie bija tikai starpnieki.

Te ir daļa no e-biļetes izdrukas.

CEĻOJUMS

IZLIDOŠANAS REISS:

Datums: Ce 05/06
Izlidošana: 22:40 Rīga – Ielidošana 03:10 Tbilisi
Lidmašīnas tips Boeing 737-300
Lidojuma Nr.: BT722
Klase: Economy Class, W

ATGRIEŠANĀS REISS:

Datums: Pi 09/06
Izlidošana: 03:45 Tbilisi – Ielidošana 06:20 Rīga
Lidmašīnas tips Boeing 737-300
Lidojuma Nr.: BT723
Klase: Economy Class, W

Izmaksas

Cena Nodokļi Transakcijas maksa Pasažieri Kopā
LVL 173.00 LVL 48.10 LVL 6.00 1 Pieaugušais LVL 227.10
Kopējā cena visiem pasažieriem: LVL 227.10

Tagad vēl jāatrod kāda forša (ne pārāk dārga) vieta, kur apmesties šīs 4 naktis. Jebkāda veida padomi ir laipni gaidīti, jo es nekad neesmu bijis Gruzijā.

11 thoughts on “BarCamp Caucasus 2008 (papildināts)

  1. Intruder

    Tirgū chachu nepērc.. visticamāk ka būs pilnīgs mēsls spirts + teja… Labāl ja ir kāds vietejais kurš zin kur var nopirkt normālu chahcu.. un atceries ka dzērienam ir 70 grādi 🙂

    Atbildēt
  2. Copy

    es domāju, ka viesnīca Gruzijā tev točna nav jāmeklē, gruzīņi ir laipna tauta un ar lielāko prieku tevi izmitinās un iedos vēl nodzerties 🙂

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *