Flock 1.1

Izskatās, ka pārlūku karš turpinās. Tikai šoreiz cīnās IE ar Gecko bāzētiem pārlūkiem. Tikko ir iznākusi jauna uz Gecko dzinēja bāzētā Flock 1.1 versija, kas tiek pilnveidota jau trešo gadu.

Flock

Būtiskākā atšķirība no visiem pārējiem pārlūkiem ir tas, ka šis skaitās sociālais pārlūks, jo tajā ir integrēti visi modernākie servisi – Flickr, Picasa, Blogger, Gmail utt. Izskatās fifīgi.

13 thoughts on “Flock 1.1

  1. cyxob

    Pats lietoju viņu paralēli Firefox’im. Ir tā neko. Daudzus postus savā blogā esmu uzrakstījis tieši ar pārlūkā integrētā blogeditora palīdzību, ko apstiprina bļamba: B;ogget with Flock. Tikai ļoti tracina patiešām ilgais startēšanās laiks. Pats strādā ātri, bet nu iekšā slēdzas 5″ 🙁

    Atbildēt
  2. Krist2ps

    Tāpat FF ir absolūtais līderis. Man nemaz pat tāds Flock nekur bloga apmeklējuma ierakstos vēl līdz šim nav parādījies 😀 …nu, nez, jāpapēta – varbūt, ka viņi pat vēl labāk – zem Firefox maskējās vai arī kā Mozilla izstrādājums 😀

    Tāpat, runājot par to iebūvēto blogeditoru- gan jau arī iekš FF kāds plugins būs tautās 🙂

    Atbildēt
  3. esirback

    Kautkad pirms 2 gadiem biju uzlicis, tracināja, ka ik pa laikam iefrīizojās uz pāris sekundēm. Vairs neceļas roka instalēt.

    Atbildēt
  4. Edijs

    Es atkal uzliku tajā dienā, kad man netscape nafigators nobrēcās, ka suports beigsies un ieteica uzlikt Flocku. Uzliku un tā arī laikam trešo nedēļu lietoju. Un īsti nav par ko sūdzēties. Vienīgi man tās te sabāztās fīčas galīgi nav vajadzīgas, nelietoju. Vot vienīgi tas Web Clipboard man šķiet laba lieta, varētu sākt aktīvāk lietot šamo.

    Atbildēt
  5. Doskins

    Lai slāpētu savu interesi uzinstalēju “Floku”, esmu patīkami pārsteigts 🙂

    Pagaidām vienīgi nau pieejama neviena cita izņemot defaulto tēmu, kas ir visai auksta un neizceļ svarīgāko!

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *