WordPress 2.3 turpinājums (papildināts)

Beidzot arī iznāca WordPress 2.3. Vakar atļāvos uzlikt fonā podkāstu #29 no Lorelle un WordPress 2.3. Baigi garlaicīgais fons sanāca, bet kaut kur pie beigām viņi pieskārās sāpīgai tēmai – runāja par dažādiem jaunievedumiem, kā arī minēja, ka tas pasākums nav perfekts utt. utjp.

Tajā pašā laikā viens būtisks iemesls kāpēc es lietoju jau gatavu blogu sistēmu ir tas, ka es ļoti labi apzinos savus spēkus un saprotu, ka vienam cilvēkam nav pa spēkam strādāt pie šāda projekta. Apskatot WordPress 2.3 izlabotās kļūdas un ieviestos jaunievedumus, sapratu, ka esmu uz pareizā ceļa un neesmu veltīgi laiku tērējis, lai veidotu savu dzinēju.

Finally there were over 351 tickets in Trac closed for this release, with over a hundred people contributing. This is the polish, the hundreds of tiny bug fixes and features that make WordPress what it is.

Velkam jauno versiju un liekam virsū. Starp citu, iepriekš minētajā podkāstā tika stāstīts, ka jauninājumi būtiski neietekmēs bloga darbību. Būtiskākās izmaiņas ir tikai uz tām lietām, kas attiecas uz kategorijām.

Papildinājums

K iemeta komentāros saiti uz Slashdot, kur tika nopublicēts teksts par to, ka jaunajā versijā WordPress 2.3 sūta informāciju par lietotāja blogu. Neilgi pēc tam Slashdotā paādījās šī apgalvojuma atspēkojums. un saiti uz Matt atbildi par iespējām šo informācijas nosūtīšanu atslēgt.

12 thoughts on “WordPress 2.3 turpinājums (papildināts)

  1. Archijs

    Protams, visi bagi ir izlaboti utt., bet es tik un tā neieteiktu to likt pirmajā dienā. Visi taču cilvēki un pilnīgi iespējams, ka rīt iznāks 2.3.0001 labojums, tāpēc labāk pagaidīšu pāris dienas, kamēr pārējie notestēs.

    Atbildēt
  2. VG

    Es domāju, ka ilgtermiņā tomēr izdevīgāk ir uzturēt savu custom-made dzinēju. Tieši dēļ šādiem piņķerīgiem apdeitiem.

    Un nav jāgaida nekādi “spraudņi” 🙂

    Atbildēt
  3. CooLynX Raksta autors

    Ja tu esi koderis un sava dzinēja izstrāde palīdz augt vai pelnīt, izmantojot to savos projektos, tad noteikti. Bet, ja tu esi parastais mirstīgais, tad WP ir ideāls risinājums.

    Atbildēt
  4. Arturs Mednis

    Piekriitu, plus – pasam nav jaaraxta nekaadi plugini, kaa arii – un ja arii es maaceetu – ir lietas, par kuraam [pats neiedomaatos nemaz…

    Tomeer viena galva ir labi, desmit labaak, bet miljons – vislabaak!

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *