Cik liela ir atdeve no lielajiem portāliem?

Vai kāds maz ir informēts cik liela ir atdeve no lielajiem portāliem? Es savulaik arī domāju līdzīgi kā krizdabz līdz beidzot ieraudzīju reālo atdevi no tām caurajām mucām, ko sauc par portāliem.

Lai rastos izpratne par šīm summām varu pieminēt, ka Delfi par lielo banneri prasīs 220 Ls un TvNet par šādu pašu banneri prasīs 120 Ls dienā (!!!). Protams, tiek garantēti 100 līdz 150 tūkstoši ekspozīciju, kas savukārt nodrošina, ka pietiekami liels skaits šo portālu apmeklētāju “uzķersies”.

Uzklikšķinās uz Delfu banera, labākajā gadījumā 100 lietotāji. Ja šādu baneri izvietotu blogos, kur apmeklētāju skaits sasniedz vismaz tūkstoti dienā, tad portāli aizies kaktiņā un nervozi pīpēs. Pie tam atpelnīsies šis pasākums jau pirmajās dienās.

Tā, protams, ir tikai mana pieredze. Man nav bijusi izdevība salīdzināt kā iet viens un tas pats baneris dažādās vietās – portālos un blogos – es salīdzinu to statistiku, kas man ir bijusi savā lapā un dažādās reklāmas kampaņās. Varbūt kādam citam ir paveicies vairāk.

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *