Vēlreiz nedaudz par pods.lv

Papuass pavēstīja, ka mana jaunā mītne esot iediggota. Tur izlasīju sekojošu komentāru.

#2 | ko rakstījis illegal pirms 12 stundām reitings: 2 | Vērtēt komentāru: + –
kopš viņa izgājieniem un īsti vīri bekapus netaisa..

par respektu neteikšu neko. lai gan tajā pašā laikā – neko nezinu, nekur nepiedalījos un vispār – nē. 😀

tomēr palasīt – kāpēc ne… 😀

Es nezinu par kādiem izgājieniem ir runa, iespējams, ka par manu lēmumu nelikt atpakaļ podu vecajā izskatā un neturpināt rakstīt ziņas. Cilvēks tik ļoti apvainojās uz mani par šo drosmīgo soli? 🙂 Esmu daudz dzirdējis līdzīgus pārmetumus un tāpēc vēlreiz mēģināšu izskaidrot savu nostāju.

Toreiz man tas šķita prātīgs lēmums un joprojām to nenožēloju. Iespējams, ka būtu bijis daudz prātīgāk uzreiz atjaunot podu vecajā izskatā, tad nopublicēt jaunu ziņu par projekta slēgšanu un pēc kāda laika to aizvērt pavisam vai arī atstāt to tādā “read-only” režīmā kā tas šobrīd ir ar cietnis.lv. Bet vai tas būtu risinājums? Ja pavisam godīgi, tad man tas pasākums jau bija gana piegriezies pašam un bija nepieciešamas pārmaiņas. Iespējams, ka ne tik radikālas, bet tā kā man nav nekas pret šādiem likteņa pagriezieniem, tad uztvēru to kā pareizu lēmumu.

No vienas puses – jā, piekrītu, ka nebija labi slēgt projektu, jo zināmā mērā esmu atbildīgs par auditoriju kuru pats esmu izaudzinājis un pieradinājis, bet no otras puses – es taču nevienam neko neesmu parādā. Bija mērķis uztaisīt ziņu lapu par IT lietām, uztaisīt no Pods.lv brendu un sarosīt ap to Latvijas IT eliti. To es arī izdarīju – pierādīju gan sev, gan citiem, ka tas nav nekas nereāls un to var izdarīt. Mans mērķis bija sasniegts jau labu laiku atpakaļ un jauna mērķa sasniegšana vēl nebiju nobriedis. Varbūt vienkārši biju pārāk noguris no visa tā. Tie, kas paši ir bīdījuši savus projektus, sapratīs par ko es runāju. Pašam kā tēvam roka necēlās, bet te uzradās mazais hakerītis un visu izdarīja manā vietā. Vai nav jauki? 🙂

Tam pašam illegal kā arī daudziem citiem, kas domā līdzīgi kā viņš – draugi mīļie, samierinieties un lasiet datuve.lv, boot.lv vai digg.lv, vai vēl kādu citu resursu, kas labāk patīk. Tā ir jaunā paaudze, kas šobrīd darbojās LV plašumos. Nepatīk? Piedalieties un rakstiet labāk. Vajag tikai ņemt rokās lāpstu un rakt. Vēl jo vairāk tagad, kad paverās tik lieliskas iespējas kaut ko arī nopelnīt. Tirgū ir parādījušies spēlētāji, kurus varētu interesēt kvalitatīva auditorija. Vienīgi saiti mums tādi nīkuļi. Patiesībā nekas vēl nav nokavēts – gluži tāpat, kā pirms septiņiem gadiem, kad es sāku rakstīt. Vienīgi tagad laikam pie visa vainīga ir Īrija. 😉

Gribēju jau ieteikt atvērt it.blogiem.lv, bet skatos un izrādās, ka kāds jau rok. Varbūt kādreiz kaut kas arī sanāks no tā visa.

Kad jūs beidzot beigsiet gausties par visu un sāksiet reāli darīt, tad arī viss būs. To es no savas pieredzes saku.

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *