Pavisam nedaudz par klauniem no Latvija.lv grupējuma

Es tiešām neizturēju un nolēmu nocitēt vienu Delfu komentētāja teikto par aptuveni Ls 215 000 vērto Latvija.lv projektu. Autors ir trāpījis tieši desmitniekā.

z, 11.08.2006 09:03

Šī portāla konkurss bija apsolūti godīgs. Un nav nekā aizdomīga faktā, ka uzvarētāja RIX piedāvātā summa precīzi santīms santīmā sakrita ar ministrijas aprēķinātajiem līdzekļiem. Tāpat arī nav nekā aizdomīga, ka RIX bijušais direktors Anspoks bija iepriekšējā ministra Reira un vēl joprojām ir pašreizējās ministres Gudeles padomnieks. Un protams, ka tā ir tikai sagadīšanās, ka pašreizējā RIX direktore Butāne ir liela draudzene Gudelei. Butāne pirms tam bija direktore firmā Softeks (un tad vienbrīd Softex aizdomīgi vinnēja valsts pasūtījumus) un Butānes direktorēšanas laikā Sorteks nobankrotēja. Butāne kopā ar lielu daļu izstrādātājiem pārgāja uz RIX un turpina izstrādāt un uzturēt Softeks projektus.

z, 11.08.2006 09:08

Un kopš Butāne ir RIX direktore, RIX neproporcionāli bieži uzvar valsts pasūtījumos, īpaši ĪUMEPLS konkursos, bet tas jau arī nav nekas aizdomīgs.

Esmu pārliecināts, ka KNAB šajā gadījumā ir bezspēcīgs, jo Latvijas nodokļu maksātāju naudu izsaimnieko profesionāļu grupējums, kas jau gadiem ilgi to dara un viņi ir piešāvuši roku šāda tipa projektos. Lai gan no otras puses – vai KNAB ir kaut reizi kaut ko nopietnu atklājis? Es vismaz neesmu neko dzirdējis…

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *