IE Dev rīku josla

Nebija nemaz ilgi jāgaida (kādi četri-pieci gadi?) līdz Microsofts sāka domāt par izstrādātājiem un izlaida Internet Explorer Developer Toolbar Beta. Gana lepni izklausās tas, ko viņi paši par to raksta – tauta prasa un mēs sadzirdējām. Nez cik ilgi tautai bija jāgaida, ja pēdējā IE versija iznāca 2001.gadā, betas neskaitās.

The developer community has asked for a long time: Where is the free developer toolbar for IE? We recognized the popularity of free IE tools like Fiddler and we listened to your feedback. I am glad to announce the next addition to our developer tool support: The IE dev toolbar. This tool will help developers to explore their HTML documents and understand everything about it.

Katrā gadījumā šis solis liecina par to, ka Microsofts tik tiešām ir noraustījies, ka vēl atlikušie izstrādātāji nomigrēs uz Firefox, un tagad savos produktos mēģinās nodrošināt standartu atbalstu. Šajā rīkā patika lineāls. Nospiežot taustiņu “z” parādās palielināmais, kas izskatās lieliski. Es tādu gribētu iekš MeasureIt paplašinājuma, tad būtu laime. Varbūt kāds var uzbliezt tādu? 🙂

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *