Kā Outboundnet.lv piekāš tautiešus

Domāju, ka lielākā daļa tautiešu, kas te iegriežas, tāpat kāto arī pie laaczīša, bet nu es ar atļaušos nedaudz iemurgot par outboundnet rakstiņu. Vēl jo vairāk arī mani interesēja tas, kur slēpjas tā viņu fiška.

Maksāt kāpostu man negribējās un arī pazīstamo, kas izmantotu viņu pakalpojumu, nebija. Tā nu svaidījos nezināšanā. Skaidrs bija tas, ka tur nav kaut kas tīrs, jo tas viss izskatījās pārāk “labi”, lai būtu patiesība – nekādas detalizētas informācijas par kanāliem, kas tiek piedāvāti, konkrētākas informācijas par sniegto pakalpojumu utt. utjp.

Lai gan jāatzīst, ka es pat vienu brīdi padomāju, ka video plūsmu viņi paši nodrošina ar saviem serveriem, kanālus ņem no satelīta, izmantojot pirātiskās kartiņas. Pats kaut ko līdzīgu izmantoju, lai skatītos digitālo satelīttelevīziju. Vienīgi, lai internetā translētu kādu televīziju ir jābūt ļoti jaudīgiem serveriem un biezam kanālam, lai to visu pavilktu un tas pasākums atmaksātos. Tapēc arī bija skaidrs, ka kaut kas nav tīrs. Bet nu “lohatrons” izrādījās vēl elegantāks nekā varēju iedomāties. Pilnīgs čau – maksāt 2Ls, lai izmantotu grāmatzīmītes. 😀

Bet no otras puses tur viss ir legāli, jo naudu viņi ņem par to, ka tiek izmantota speciāli šīm vajadzībām pielāgota programma, ko paši ir izveidojuši.

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *